Главная » 2010 » Сентябрь » 4 » Зіркові шлюби Чоловік-продюсер: щастя чи тягар?
14:45
Зіркові шлюби Чоловік-продюсер: щастя чи тягар?
Зіркові шлюби
Чоловік-продюсер: щастя чи тягар?
Інна КОРЧУК

Для шлюбних перипетій зірок шоу-бізнесового бомонду пафос і драматизм – не дивина.
Особливо, якщо чоловік водночас виконує роль продюсера. Кореспондент «ВЗ» вирішила дізнатись, наскільки комфортно почуваються у шлюбі зі своїм продюсером поп-діви української естради, і що для них важливіше – сім’я чи робота.

Руслана: «З чоловіком – шлюб, з продюсером - контракт»

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов - одна з найпопулярніших зіркових пар українського шоу-бізнесу. Свого часу Ксенофонтов відмовився від власної музичної кар’єри, щоб зайнятись продюсуванням коханої. Співачка вдячна чоловікові і зізнається, що їм комфортно бути завжди поруч – вдома та на роботі. «Усе залежить від характеру людини, її бажання зрозуміти і вміння довіряти, - розповіла «ВЗ» Руслана. - Ми з Сашком працюємо і живемо разом, і це тільки робить нас ближчими, а не навпаки. А хтось не може витримати спільного життя, працюючи у різних сферах. Уся справа в тому, наскільки люди сходяться у своїх поглядах. Професія та рід зайнятості – лише привід для виправдання, якщо щось іде не так».

Руслана наголошує, що їхнє ставлення одне до одного не відрізняється вдома і на роботі. «Не має значення, де ми. Має значення, чи є хтось поряд із нами, - каже вона. - Якщо нас оточують колеги по роботі, будемо поводитись відповідно, незалежно від того, зустрілися ми у себе вдома чи в офісі у розпалі робочого дня. Якщо ж лишаємося наодинці, одразу перетворюємося на родину».

Співачка вважає, що найголовніше у подружньому житті - вміти залагоджувати навіть найменші непорозуміння. Тоді ніщо не зіпсує сім’ї. «Конфлікти на роботі дещо впливають на наші взаємини, але погіршити сімейного щастя не встигають, - каже Руслана Лижичко. - Ми швидко пробачаємо одне одного. А якщо сварка затягується, кожен із нас намагається знайти когось, хто зміг би підтримати. Пошуки завершуються не почавшись, тому що ніхто не підтримає мене краще за Сашка, і навпаки».

Незважаючи на добрі сімейні стосунки, контракт із чоловіком-продюсером Руслана таки підписала. «Це звичайний процес, як придбання спільного житла, який потребує офіційного підтвердження, - каже зірка. - Шлюб так само можна вважати контрактом, але символізує він почуття. Наші з Сашком офіційні контракти символізують народження гарної музики».

Ксенофонтов - досить вимогливий продюсер, але Руслана вважає, що це лише плюс для її кар’єри. «У Сашка є чітке уявлення, як все має бути, тому він завжди прагне до ідеалу, - розповідає вона. - Реалізувати його бачення часто набагато важче, ніж уявити. Тому шукаємо золоту середину і разом втілюємо свої ідеї у життя. Ми однаковою мірою вимогливі одне до одного». Щоправда, Руслана зізнається, що не завжди слухається продюсера, але завжди прислухається. «Таким чином, у мене виходить не образити Сашка і собі зробити приємне», - з усмішкою говорить вона. Проте в одному Руслана впевнена на всі сто: «Знаю наперед, що у мене ніколи не з’явиться думка змінити продюсера».

Ірина Федишин: «У нас міцніша за контракт угода - шлюб»

Співачка Ірина Федишин не бачить жодної проблеми в тому, що зі своїм чоловіком Віталієм Човником інколи проводить по 24 години на добу. Адже вважає його не лише добрим чоловіком, а й найкращим у світі продюсером. «Якщо б ми з Віталієм займались різними професіями, мені було б важко, - розповіла «ВЗ» співачка. - Хочу бути в курсі усіх професійних справ і водночас тримати руку на пульсі нашого сімейного життя. Тому працювати разом – найкращий варіант для мене. Окрім того, Віталій - талановита і високопрофесійна людина. Він - автор і ведучий телепроекту «Вуличка», часто веде різноманітні заходи і концерти. Він в курсі усіх шоу-бізнесових подій, тому знає, як мені краще повестися у певній ситуації. Наша співпраця виглядає досить гармонійно. Неодноразово чула від різних артистів: «Мені б такого продюсера, як у тебе!». Разом із Віталієм досягнули чималого успіху: випустили три альбоми, зняли два відеокліпи, створили власну команду професіоналів, відкрили концертну агенцію. І ще маємо багато планів, які щоденно втілюємо у життя».

Є і один мінус співпраці з чоловіком. «Інколи на роботі хочеться якось виявити свої емоції, почуття до Віталія, - каже Ірина Федишин. – Але оскільки ми - люди публічні, хочеш-не-хочеш, а на роботі мусимо поводитись стримано».

Ірина запевняє, що на роботі з чоловіком-продюсером не конфліктує. «У нас немає конфліктів, є суперечки, - каже вона. - Віталій - людина наполеглива, і його рішення важко змінити. Але оскільки я - дружина, то у мене є свої певні хитрощі, якими інколи можна змінити його рішення. Завжди поводжуся спокійно, навіть коли наші погляди розходяться. Чоловік бере усю відповідальність на себе. Впевнена, якщо щось буде не так, він зробить усе можливе, щоб виправити ситуацію».

А щодо контрактів із продюсером, то ці проблеми в Ірини Федишин вирішились самі собою. «Контракт підписувати не довелось, адже між нами укладена значно міцніша угода на небесах – шлюб».

Співачка визнає, що Віталій - вимогливий продюсер, та це плюс. «Якщо він не був би вимогливим, не було б професійного росту, - каже Ірина Федишин. - Здорова критика не тільки з його, але й з мого боку присутня. У Віталія німецький темперамент - усе має бути бездоганно! Але не завжди його слухаюсь. Оскільки я також продюсер, маю свої погляди. На щастя, наші думки часто збігаються. Якщо є розбіжності, то обговорюємо питання з командою менеджменту. За стіл сідають десятеро людей, які зважають на усі плюси і мінуси. Лише тоді приймаємо рішення».

Наталя Валевська: «Наш із чоловіком-продюсером контракт – це любов...»

Наталя Валевська вийшла заміж ще до початку своєї зіркової кар’єри. Часто, коли у ще вчора «домашньої» дружини починає з’являтися купа шанувальників, і вона тижнями пропадає на гастролях, чоловіки не витримують. Та й у зіркових дружин вимальовується безліч варіантів забезпеченішого життя. Але усе це не про сім’ю Наталії Валевської. Зірка стверджує, що чоловік всіляко допомагає їй у кар’єрному рості. «Це чудово, коли чоловік розуміє тебе і допомагає у здійсненні мрії, - ділиться вона з «ВЗ». – Все у моєму житті відбувається із Божої волі. Хоча вінчалися ми через три роки після весілля. Вирішили, що ці три роки випробують нашу сім’ю на міцність. Взяти шлюб перед Богом – для мене важлива річ, бо я - набожна людина. Читаю молитви, двічі на рік сповідаюся, і щоразу перед виходом на сцену хрещуся».

Валевська вважає, їй неабияк пощастило, що її чоловік водночас ще й продюсер. «Чоловік і продюсер в одній особі – що може бути краще, - каже співачка. – Адже він знає мене, як ніхто інший. Головне – навчитись добре розрізняти два різні полюси – роботу і дім. Ми з Володею цього навчились».

Наталя Валевська з чоловіком-продюсером не підписувала жодних контрактів. «Про це не могло бути й мови, - запевняє вона. – Контракт - це наша любов, відданість...». Про те, що у багатьох контрактах продюсери прописують основним пунктом відмову від материнства, Валевська чула, але їй це не загрожує. «Давно мрію про дітей, та поки що житлова площа стає цьому на заваді, - зізнається співачка. – Адже хочу багато дітей. Хіба може бути щось краще, аніж зустрічати свята у великій дружній сім’ї з купою дітлахів? Бабусі вже готові допомагати мені няньчити малят. Тому чекатиму слушної нагоди, щоб стати щасливою матусею».

http://www.wz.lviv.ua/pages.php?ac=arch&atid=84507

Просмотров: 5252 | Добавил: zhannaleon | Рейтинг: 2.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]