Главная » 2009 » Ноябрь » 13 » Відомі хмельничани розповіли як провести із користю час, коли не працюють кінотеатри та не відбуваються масові розважальні заходи
13:23
Відомі хмельничани розповіли як провести із користю час, коли не працюють кінотеатри та не відбуваються масові розважальні заходи
Відпочиваємо на карантині
Хмельницький 2009-11-13 16:00:42
Відомі хмельничани розповіли як провести із користю час, коли не працюють кінотеатри та не відбуваються масові розважальні заходи


Наша землячка, олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірині Мерлені вважає, що зараз саме той час, коли варто приділити увагу своєму здоров'ю. За її рекомендацією, дівчатам було б добре не лінуватися та робити вранішню гімнастику. Також ті, хто на карантині, можуть відіспатися, якщо раніше не було такої можливості.
- В наш час є багато розваг - телевізор, комп'ютер. Можна перечитати улюблену книгу. Також - переглянути нові фільми на DVD. Телебачення пропонує багато шоу, передач - як розважальних, так і повчальних, - рекомендує хмельничанам Ірині.
За її словами, варто скористатися «вимушеним» відпочинком та приділити більше часу дітям.
На початку листопада Ірині мала їхати до Трускавця на оздоровлення. Але через епідеміологічну ситуацію спортменка залишилася в Хмельницькому. Проте за тиждень вже поїде до Єгипту на відпочинок.

Танцюрист, хореограф-наставник пар у другому сезоні телепроекту «Танцюю для тебе» Сергій Костецький вважає, що теперішня ситуація — гарна можливість для всіх хмельничан зайнятися чимось корисним.
- Не обов'язково ж всі три тижні карантину валятися на дивані. Можна, наприклад, перечитати тлумачний словник Ожегова. Приготувати 115 страв казахської кухні. А також навчитися користуватися вертлюжком (попередньо дізнавшись що це таке), - з усмішкою порадив Сергій.
Насправді ж, Сергій радить займатися спортом, зміцнювати свій імунітет та більше часу приділяти близьким людям.

Співачка Наталія Валевська вважає, що карантин має свою позитивну сторону.
- У мене дефіцит спілкування зі своїми друзями та близькими. Під час карантину я маю змогу відвідати усю мою родину та наговоритися з ними досхочу. Раджу усім хмельничанам під час карантину присвячувати більше часу своїм близьким, - розповіла Наталія.
Окрім цього, відома хмельничанка радить дбати про своє здоров’я: вживати побільше вітамінів та займатися спортом.
- Цей тиждень я гостюватиму у Хмельницькому. Планую відвідати спортзал, басейн, піти до косметолога та зайнятися тим, для чого зазвичай не вистачає часу, - розповіла Наталія.

Інформаційна служба газети “Діловий тижневик “ВСІМ”

http://vn.20minut.ua/news/162028
Просмотров: 826 | Добавил: zhannaleon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]