Главная » 2010 » Март » 3 » "Не можу дозволити собі забрати маму до України"
13:16
"Не можу дозволити собі забрати маму до України"

"Не можу дозволити собі забрати маму до України"
Журнал "Країна" №10 за 05.03.2010

1. Зовсім нема коли читати. У мене є книжка "Великие русские старцы". Я захоплююся блаженною Макарією. Вона боса і покинута всіма спала під сходами, їла те, що й собаки. Коли читаю про таких людей, розумію: в мене нема труднощів у житті. Дуже допомагає iPhone, бо у ньому є Біблія. Буває, є хвилинка в літаку чи потязі, то читаю.

2. Хочеться, буває, наїстися шоколаду чи горіхів, а не можу. Щоб виглядати гарно в кадрі, треба бути дуже худою в житті.

3. Не можу виплакатися, бо впаду в істерику. А цього не можна - надірветься серце. Коли померла бабуся, в мене випало півголови волосся і почало боліти серце. Я ридала весь час, осунулася, схудла. Із тих пір тримаю себе в руках.

4. Дуже хочу сольний концерт у Національному палаці "Україна". Репертуару вистачить на 2,5 години, є музиканти, симфонічний оркестр. Не вистачає спонсорів, які оплатили б оренду залу, декорації, екрани.

5. Не можу регулярно займатися фітнесом. Є комплекс вправ, який розробила для себе: віджимання, прес, присідання. Якщо не втомлена після концерту, можу півгодини позайматися. Але це буває рідко - може, раз у місяць.

6. Мама працює в Італії вже 10 років. Заробляє собі на старість. У нас на роботу з нормальною зарплатнею беруть до 45 років, а їй скоро 55. Я не можу поки що дозволити собі забрати її до України. Всі гроші йдуть на творчість.
У чоловіка є дві дівчинки від попереднього шлюбу. Ми чудово ладнаємо, але хочеться своїх
7. Дуже, дуже хочу дітей. Трьох. У Володимира є дві дівчинки від попереднього шлюбу. Ми чудово ладнаємо, але хочеться своїх. Материнський інстинкт прокинувся в мені давно, ще коли зі шкільною подругою Лесею вступили в училище на кравця. Вона пішла в декрет, і я приходила няньчити її Настю. По черзі гойдали. Коли бачу якесь маля, хочу, щоб воно було моє. У найближчі два роки планую народити. Як тільки почуєте, що я купила нову квартиру, знайте, що ходжу з животом.

8. Не вистачає квадратних метрів. Ми з чоловіком живемо в однокімнатній "хрущовці" у Солом'янському районі. Житлова площа - 44 метри. Хочу, щоб у новій квартирі чи будинку була кімната для валіз. Для кожної пісні потрібна одна - для костюмів і реквізиту. І ще хочеться кімнату для майбутньої дитини.

9. Не можу залишитися з Володимиром наодинці як дружина з чоловіком. Ми спілкуємося як продюсер і співачка, весь час обговорюємо ділові моменти. Приходимо додому пізно, і на сюсі-пусі часу нема. От коли були в його мами в Пітері на Різдво - відірвалися. І обнімалися, і цілувалися, і ходили за ручку.

Записала: Наталія ПАВЛЕНКО

http://gazeta.ua/articles/people-and-things-journal/329966
Просмотров: 502 | Добавил: zhannaleon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]