Главная » 2010 » Июль » 23 » Пономарьов робив з сина рибу, а Вінницьку занесло у котячий рай
14:39
Пономарьов робив з сина рибу, а Вінницьку занесло у котячий рай

Пономарьов робив з сина рибу, а Вінницьку занесло у котячий рай
23.07.2010, 11:39
Tablo ID

За осінньо-весняний період вітчизняні зірки заробили грошенят і відправилися ховатися від аномальної спеки закордон. Там вони відкисали у моря-океанах та смажили свої тільця на сонці.
Співак Олександр Пономарьов сумістив приємне з корисним: розслабився та спробував себе у новому амплуа - інструктора з плавання.
Цього літа артист разом з дружиною Вікторіє та сином Сашком забрели на Кіпр. Щодо відпочинку у подружжя були свої цілі - навчити сина плавати.
"Спочатку я купив Сашкові манжети для плавання, і він бовтав у воді ніжками", - розповів Пономарьов.
"Потім ми одягли йому спеціальний жилет, і тоді йому довелося працювати руками і ногами одночасно. Кілька разів перевертався, але потім освоївся. У результаті, під кінець відпустки він вже плавав самостійно", - похвалився Сашко.
Поїздка на Кріт для співака та його дружини стала своєрідним підсумком трудових буднів.
"Це літо видалося для нас важким. Я записував три нові альбоми, а Віка захистила диплом магістра за спеціальністю "Економіка підприємства", - чи то пожалівся, чи то похвалився Пономарьов.
А от співачка Олена Вінницька з коханим Сергієм Большим повернулися з тижневого відпочинку з Греції.
Там парочка досліджувала місцеву природу і звичаї та захопилася котами.
"Після приїзду ми насамперед взяли напрокат машину і поїхали досліджувати Афіни", - розповіла Олена.
"А ще я була в захваті від того, що греки дуже люблять котів! Вони живуть там скрізь і у великій кількості. Їх годують всі, їжа лежить прямо на вулиці, це такий, навіть можна сказати, котячий рай", - згадує співачка.
Не обійшлося і без казусів. Так, під час чергового морської подорожі Олена не втрималася на палубі і впала за борт. Щоправда, всі відразу помітили пропажу, зупинили катер і підняли артистку на яхту.
Вирвалася закордон і білява співачка Наталя Валевська. Разом з чоловіком Вовою і його дітьми вона провела кілка днів у Єгипті.
"Рішення махнути в Єгипет прийшло до нас спонтанно. Буквально за три дні зібрали валізи і полетіли", - розповіла Наталя.
Від попередніх відпочинок відрізнявся оригінальністю хіба що завдяки тому, що цього разу Валевська вперше спробувала дайвінг.
"Дуже сподобалося плавати під водою Це так захоплююче - пізнавати красу моря з середини", - заявила артистка.
З чим, а з їжею в Єгипті Наташа не експериментувала:
"Я не прихильник всього екзотичного. Моїми основними стравами протягом всього тижня були королівські креветки, приготовані за особливим рецептом місцевих кухарів, і фрукти".
Та найбільше в захваті Валевська була від того, що її прийняли за дівчинку.
"В один із днів я з дітьми зібралася в аквапарк. Для малюків вхід безкоштовний. І я, взявшись з ними за руки, спокійно пройшла туди, не заплативши ні копійки. Білетер визнали мене за дівчинку, адже я була без косметики, з кісками", - похвалилася обманом Наталя.


http://tabloid.pravda.com.ua/lounge/4c494c6a055cf/

Просмотров: 587 | Добавил: zhannaleon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]