Главная » 2011 » Февраль » 8 » Перлина української естради
21:31
Перлина української естради

Перлина української естради

Наталія Валевська - переможниця багатьох міжнародних конкурсів, змогла досягти вершин і вийти за межі телепроекту " Шанс". Її знають як відому українську співачку. Більше того, вона змогла зарекомендувати себе у європейських країнах: Англії, Франції, Італії, Австрії. Нещодавно її
нове театралізоване шоу зустрічала північна столиця - Москва. Наталія
виступає з балетом, який вже встиг попрацювати зі світовими зірками шоу- бізнесу. Її дует з Володимиром Гришко відомий не тільки в межах нашої країни, а пісня " Без тебя" остаточно змогла підкорити серця людей.
Артистка випустила два альбоми : " Отпусти" та " Без тебя". Наталія
встигла попрацювати на телебаченні, взяти участь у багатьох телевізійних проектах, а нещодавно спробувала себе на акторському поприщі - знялась у двох фільмах. Деякі пісні Наталки Валевської є саундтреками до російських художніх кінофільмів. На сцені Наталія Валевська завжди випромінює неймовірне світло та заряджає енергетикою усю аудиторію. Її називають перлиною української естради, бо вона співає історії наших сердець.
Відео на останню пісню Валевської “Две остановки” вже можна побачити на нашому телеканалі, незабаром в ефірі “М2 Естрада” з'являться і інші відеороботи співачки.

http://m2.tv/ua/m2_230/2008/03/03/10/52/00/

Просмотров: 1296 | Добавил: zhannaleon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]