Главная » 2010 » Декабрь » 2 » Наталя Валевська: Після фіналу моя партнерка ляже на операцію!
19:34
Наталя Валевська: Після фіналу моя партнерка ляже на операцію!

Наталя Валевська: Після фіналу моя партнерка ляже на операцію!
02.12.2010

Відома співачка і фіналістка шоу «Народна зірка - 3» зізналася, що у Тетяни Фтемової серйозні проблеми зі здоров'ям.
Лише один день залишився до найбільш хвилюючої події третього сезону проекту «Народна зірка». Вже в суботу ми дізнаємося ім'я переможця цього супершоу! Залишилося лише дві пари: Наталія Валевська-Тетяна Фтемова і Злата Огневіч-Асан Білялов. Сьогодні ми представляємо вашій увазі інтерв'ю з Наталею Валевською.

- Наталю, як проходить підготовка до фіналу?

- Протягом цього тижня у нас постійне нервове напруження, з яким важко впоратися. Адже ми постійно в роботі, ані хвилини відпочинку. Щойно закінчився попередній ефір, ми відразу засіли за підготовку номерів для фіналу. І навіть якщо не перебуваємо на репетиційній базі, то обговорюємо все по телефону.

- І що ж ви готуєте до фіналу?

- Ну, всього я, звісно, вам не розповім. Можу лише сказати, що вибір пісні був ретельним. Одну нам не підтвердили, довелося готувати іншу. А це дуже непросто, оскільки потрібно вибрати вокальну, середньотемпову й відому композицію, у якій Таня змогла б розкритися. Це все, звісно, потребує дуже багато часу.

- Подейкують, у неї серйозні проблеми зі здоров'ям. Це правда?

- Так, це справді так. Хтось, звісно, не вірить, і називає це вигадкою, та, на жаль, це правда. І відразу після фіналу їй потрібно буде робити операцію на щитовидній залозі. Тому для всіх шоу закінчиться, а для Тані продовжиться боротьба за життя.

- Тоді їй дуже стануть у нагоді 500 тисяч гривень призового фонду?

- Так. Та крім грошей на операцію, Таня хоче купити кімнатку в Кам'янець-Подільському, адже її син досі живе з бабусею в селі. А там немає ані дитячого садочка, ані школи, тобто ніякого розвитку. Для нас, міських жителів, це здається диким, але там справді таке життя. Хлопчику вже 4 роки, і він має вже знати букви, цифри, навчатися читати. Та у нього немає такої можливості. Тому для Тані дуже важливо дати своїй дитині все необхідне.

- А якщо раптом перемогти не вдасться, і Таня залишиться ні з чим?

- Я дуже не хочу, щоб таке трапилося. Хоча завжди так і виходить: всі гроші отримали і вмили руки. І Тетянине майбутнє нікого не буде цікавити. Та я вже зараз думаю, що буде з нею після шоу, і буду її підтримувати.

- Фінансове становище залишає бажати кращого?

- У цьому плані у Тані все дуже погано. У неї є одна жилеточка, півпальто, і вона ходить фактично в одному й тому ж. Інші учасники шоу фінансово більш незалежні.

- Вона гроші у вас не просила?

- Ні, у мене Таня не просить нічого.

- Ви справді так здружилися з нею, чи це гра на публіку?

- Знаєте, мені часом здається, що я надто сильно взялася за Таню. У тому сенсі, що дуже близько впустила у своє серце. Та ми справді дуже поріднилися на цьому шоу. По-перше, тому що вона моя землячка, а по-друге, вона добра, і душа в неї хороша!

- Ніколи не траплялося конфліктів із партнеркою?

- Ні, конфліктів не було. Були дискусії, але, зізнатися, нелегко працювати з людиною, яка «не в темі», скажімо так. Їй важко все схоплювати, а мені доводиться по сорок разів повторювати, щоб вона засвоїла. Це, звісно, складно.

- Хто з інших учасників «Народної зірки - 3» вам сподобався?

- Аня Шакель, яка співала в парі з Дмитром Клімашенком. Діма, до речі, мене дуже здивував у цьому шоу. Всі так скучили за його голосом, адже таких вокалістів на нашій естраді немає. Дуже шкода, що він не виступає. Адже йому Бог дав такий дар, і він повинен ним ділитися.

http://e-motion.tochka.net/ua/50622-natalya-valevskaya-posle-finala-moya-partnersha-lyazhet-na-operatsiyu

Просмотров: 501 | Добавил: zhannaleon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]