Главная » 2010 » Сентябрь » 4 » Кохання Наталії Валевської розпочалося з крові та дотиків
14:54
Кохання Наталії Валевської розпочалося з крові та дотиків
 Кохання Наталії Валевської розпочалося з крові та дотиків 

Історія кохання цієї співачки, переможниці проекту «Шанс» справді дивовижна. Наталія Валевська тричі знайомилися зі своїм майбутнім чоловіком, стільки ж разів він їй освідчувався. Та вона вагалася сказати «Так», бо ставиться до шлюбу дуже серйозно. Наталя знає секрет сімейного щастя і радо поділилася ним з читачами «До і після весілля».

Наталю, початок вашої кар’єри пов'язаний із весіллями. Що цікавого пригадуєте з того досвіду?
Я працювала в ресторані з естрадним театром «Прем’єрні люди». Там була справжня сцена, куліси, конферансьє. Ми ставили мюзикли. Виступали на різних урочистих подіях. А щодо весіль, то все було стандартно, проводилося за обрядами, традиціями подільської землі. Коли я потім зустрічала на вулиці молодят, вони розповідали мені, що вони добре живуть – це була для мене найбільша нагорода.

Розкажіть історію вашого знайомства з чоловіком.
Знайомилися ми з ним три рази впродовж двох років. Справа в тому, що дуже багато людей проходило повз мене. І я просто не запам’ятовувала усіх облич. Люди приходять в ресторан і йдуть. Одним з клієнтів був і Володимир. Я йому дуже подобалася, подобалось, як я співаю. Він в мені вбачав перспективну співачку. В нього «мороз по шкірі бігав», як він казав. Тож коли ми знайомилися вже втретє, Володя вирішив, що більше мене не відпустить. В той день ми з театром виїхали на день народження в Камянець-Подільський. Володя був серед запрошених гостей. На в’їзді в Камянець-Подільський в нього врізалася машина. Коли він приїхав весь в крові, я почала обробляти йому рани, перев’язки робити. От після цих дотиків я й закохалася.

Як Володя Вам освідчився?
Освідчень також було три (сміється – авт.). Чому? Тому що я – людина, яка до шлюбу ставиться дуже серйозно. До Володі в мене було багато пропозицій вийти заміж – я їх не приймала. Тому що я не могла знайти того самого єдиного, хто був би моєю другою половинкою. А Володя став таким. Та я все одно вагалася, бо можна сказати «Так», а потім все життя шкодувати про це. Я вирішила, що треба трошки більше часу, щоб ми вирішили, що можемо один з одним ладити і жити.
Це була дуже красива засніжена зима. Ми йшли з роботи, прогулювалися. Біля величезного-величезного дуба Володя став на коліно і попросив моєї руки і серця.

Весілля було таким, як Ви мріяли?
Я мріяла тільки вийти заміж. А яким має бути весілля, я чомусь не задумувалася. Хотіла одягти сукню, красиву пишну, як в принцеси. Таку і вибрала – найкращу, всю в камінцях Сваровських. В нас не було багато гостей, та весілля було чудовим.
Цікаво, що під час весільної прогулянки погода змінювалася кілька разів. І злива, і сонце… Та найкрасивіше – це коли було дві веселики: одна над одною.

Якби Ваш чоловік не був Вашим продюсером, Ви б приховували його від публіки задля вищих рейтингів, як це зазвичай роблять інші зірки?
Навіщо грати на таких почуттях? «Не чини перелюбу», – говориться в Божій заповіді. А коли приховуєш сімейний стан, то, значить, вже готовий до спокуси. Я не намагаюся стати для когось бажаною. І з самого початку не збиралася приховувати свій сімейний стан. Я вважаю, що моя публіка, яка любить мою творчість, – це люди високоморальні. Я просто співаю і виконую свою місію на Землі, яку мені дав Бог. І я йому за це вдячна, за все, що він для мене робить.

Вашій сім’ї уже сім років. Вже, як досвідчена дружина, можете давати поради нашим читачам – молодятам. Що потрібно, на Вашу думку, для міцного шлюбу?
Немає такої страхової компанії, яка могла би застрахувати шлюб від розлучення. Перша проблема – це сварки, коли немає взаєморозуміння. Друга проблема – це поради родичів. В кожного є своє життя і не в кожного є можливість жити окремо. Треба подбати, аби хтось не втручався в ваші відносини. Сім’я – це величезна робота. Потрібно не тільки кохати, але й поважати один одного. Пам’ятати, що життя дуже швидкоплинне. Кохати треба прямо зараз, прямо сьогодні і робити все, аби ви були разом.

Чула, що Ви, Наталю, неабияка господиня. Які гастрономічні вподобання у Володимира?
Мій чоловік дуже любить пасту з морепродуктами, італійську, японську кухню. Любить супи.

Коли плануєте відчути радість материнства?
Якщо хочеш розсмішити Бога, розкажи йому про свої плани. Ми ще не дуже міцно стоїмо на ногах. Хочемо розширити житлову площу, аби дитина мала свою окрему кімнату. Мені ще біологічний годинник дозволяє років п’ять зачекати.

Сестрички у Вашого майбутнього малюка вже є – доньки Володимира від першого шлюбу. Як будували із ними відносини?
Я не торкалася питань виховання, тому що в них є батько і мати. Я просто стала їх так званою подругою і залишаюся нею. Якщо потрібно – щось підказувала, вибирала одяг для них, читати навчала. Коли був час – приділяла увагу. Подружитися з дітьми просто. Треба пригадувати, як ти себе поводив в дитинстві, чого ти хотів. Ну і, звичайно, не давати «сісти собі на голову».
Коли ми з Володею познайомилися, я не знала про його дітей. Минув час, я закохалася. Тоді він, як справжній чоловік, сказав так, наче між іншим: «А ти хіба не знала, що в мене двоє дітей?». Якби я дізналася раніше, то навіть не намагалася б якісь стосунки зав’язувати.
Своїй мамі я не казала, що Володя має двох дітей, тому що боялася, що вона впливатиме на наші відносини. Мама дізналася про це, вже коли ми, після кількох років подружнього життя, брали шлюб в церкві. Тоді вона сказала: «Ну що вже зробиш? Вже нічого».

Благодійність займає значну частину Вашого життя. Звідки у Вас такий порив до милосердя та допомоги іншим?
Я просто люблю людей – і все. Мені не байдуже, коли в когось якась проблема. Я беру це близько до серця, ставлю себе на місце іншої людини. Після аварії (у 2007 р. співачка з чоловіком потрапили в ДТП – авт.) я зрозуміла, що в той момент мене могло не стати. Раз Господь залишив мене – значить, я повинна ще більше чогось доброго зробити.

Автор: Валерія Климчук.
Джерело: весільний журнал "До і після ВЕСІЛЛЯ".
http://www.para.te.ua/?menu=heading&id=79&hid=3755


Просмотров: 853 | Добавил: zhannaleon | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]